Naše akcije u drugim medijima – Press

NOVO

DAMON SYSTEM – Nisu sve ortodontske terapije iste!

U poslednjih 20 godina ortodoncija se promenila više nego u prethodnih 100! Digitalna dijagnostika, visokotehnološki materijali i konstantna edukacija ortodonata su zaslužni za to. Danas postoji  zdravija, brža, bezbolna terapija i to bez vađenja zdravih zuba, u svetu poznata kao DAMON SYSTEM. Zastarele ortodontske terapije najčešće zahtevaju vađenje zdravih zuba. Zahvaljujući  DAMON SYSTEM-u  to je izbegnuto, jer su najnovija istraživanja stručnjaka dokazala da su lica ortodonskih pacijenata kojima su vađeni zubi brže starila. Damon system omogućava mišićima lica da se sami postaraju za ispravljanje zuba. Terapija traje kraće od klasične metode, nešto više od godinu dana što podrazumeva i manji broj lekarskih kontrola na 8 do 12 nedelja. Dobijeni rezultati su stabilni bez posledica po zdravlje zuba i sluzokože.

Savremeni trendovi svakodnevno diktiraju kako ćemo izgledati, a upravo to se odnosi na naš osmeh, koji mora biti savršen. Lep osmeh promoviše i dobro zdravlje, jer pravilno postavljeni zubi lakše se održavaju čistim, omogućavaju efikasnije žvakanje što poboljšava varenje hrane. Pravilan položaj donje vilice eliminiše glavobolje, hrkanje i ukočenost vrata.

Uzrast više nije bitan, pacijenti su deca i odrasli. Mnogi ne znaju da DAMON SYSTEM ortodontska terapija ne znači samo ispravljanje zuba već menjanje lica pacijenta, posebno njegovog profila. Lice izgleda skladnije, mlađe, usne naglašenije i to bez filera, a širok Holivudski osmeh vam vraća samopouzdanje – takozvani  DAMON SYSTEM Bracelift efekat. Istraživanja su pokazala da se ljudi sa zdravim, pravilnim zubima češće smeju, bolje su prihvaćeni u društvu i imaju bolje poslovne ponude, jer zrače pozitivnom energijom.